O upusii fa'afafa a le Faumea e fa'avae ile mana'oga ma Suiga

TX-A1649-6

I le fa'agasologa o le fa'avasegaina o ato fa'afafa, o fa'afitauli tau o lo'o avea pea ma taula'iga a tagata fa'atau aganu'u, ma e fa'amoemoe tagata uma e mafai e tagata gaosi oloa ona tu'uina atu se tau fa'apitoa. O le mea moni, i le umi lava o se gaosiga masani, o le upusii na tuʻuina atu e le atofaʻi atofaʻi i le tagata faʻatau o le a le faʻasalaina, ae fuafua e tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻapitoa. O le upusii o le a fetuunai e tusa ai mo manaoga eseese o tagata faatau, ma i le taimi lava e tasi, o le a fetaui ma manaoga o tagata faatau. I lalo o tulaga, e tatau foi i le fale gaosi oloa ona i ai se tupe mama e faʻaauau ai le faʻagaioiga. O lea la, o le a suia le tau fa'apitoa o le ato fa'afafa ona o mana'oga fa'apitoa a le tagata fa'atau? Se'i o tatou va'ava'ai po'o le a le mea e gaosia aiGuangzhou Tongxing Packaging Products Co., Ltd.

1. Mana'oga a le tagata fa'atau mo ie fa'apitoa mo ato fa'afafa

Fa'apena fa'afafafa'afafa, e tele ituaiga o ie e avanoa mo tagata fa'atau e filifili mai ai, o le tau o ituaiga eseese o ie e mafai ona fesuisuiai e o'o atu i le tele o taimi pe sili atu fo'i i le sefulu taimi, ma o tagata fa'apitoa ta'itasi e iai mana'oga eseese mo ie. Pe a fa'atatauina le tau, o le atofa'i fa'afafa O se tasi o mea muamua e manatu i ai o le filifiliga a le tagata fa'atau i ie. O tagata fa'apitoa fa'apitoa e iai mana'oga eseese mo ie, ma o le a matua'i ese lava upusii a le au gaosi oloa.

2. Mana'oga a le tagata fa'atau mo le aofa'i fa'apitoa

Ole aofa'i o ato fa'afafa'a fa'apitoa ose mea taua tele e a'afia ai fa'atauga a le au gaosi oloa, e mafai ona a'afia ai tau o iunite ma tulaga o gaosiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le ato faafafa faʻapitoa tutusa, o le filifiliga o mea ie, lapoa, ma isi mea tutusa e tutusa, ae o le numera o faʻasalalauga e ese. O le mea moni, o le tele o numera o faʻasalalauga, o le maualuga o le puleaina o le tau o le gaosiga, ma sili atu ona lelei le gaosiga.s tau. I se isi itu, o le tele o le numera o customizations. Faʻaitiitia, o le sili atu ona faigata ona pulea le tau o le gaosiga, ma afai e le lelei le pulea o le tau, o le tau o le gaosiga o le a sili atu le maualuga. E le gata i lea, ina ia mafai ona faʻatulaga lelei le gaosiga ma faʻateleina faʻamanuiaga o le gaosiga, o le tele o atofaʻa faʻafafa e iai le faʻatonuga maualalo o le aofaʻi. Afai o le aofa'i fa'apitoa e le fetaui ma le fa'atonuga aupito maualalo a le kamupani gaosi oloa, e mafai e le kamupani gaosi oloa ona filifili e le talia le fa'atonuga ina ia fa'asaoina ai tau o tagata faigaluega. O le mea lea, e tatau i tagata uma ona malamalama i le numera o faʻasalalauga ina ia maua ai se gaosiga talafeagai mo le galulue faʻatasi.

3. Manaoga o tagata fa'atau mo sitaili ato faafafa

I le taimi nei, o le faʻagasologa masani o ato faʻafafa e faʻavae i luga o le faʻaogaina o tusi ma suʻisuʻi. O le sili atu ona lavelave le faiga o ato faafafa, o le tele o faagasologa ma le maualuga o le faagasologa o mea e manaʻomia, o le tele o le taimi e manaʻomia mo tagata faigaluega e faʻatautaia, ma maualuga le tau o le gaosiga. Ole tau ole gaosiga ole ato faafafay ua tulai, ma o upusii ua tuuina atu i itu tu ma aga masani ua tulai mai. I le isi itu, afai o le atofaʻi faʻafafa e fai si faigofie, o le tau o le gaosiga o le a le maualuga tele.

4. Mana'oga a tagata fa'atau mo le fa'ailoga logo ma faiga, ma isi.

Uo ua i ai fa'apena fa'afafa mana'omia, afai e te mana'o e maua fa'amatalaga e uiga i fa'amatalaga ato fa'afafa, fa'amolemole sau i Guangzhou Tongxing Packaging Products Factory, o se fale gaosi oloa e 15 tausaga le matua, lea pasi BSCI & Disney Factory Audit, ma o le a tuʻuina atu ia te oe se upusii taugofie o le lotofuatiaifo, faʻafeiloaʻi e fesili!

 


Taimi meli: Sep-28-2021