Pehea e mālama ai i ka ʻeke ʻili inā ʻaʻole hoʻohana ʻia no ka manawa lōʻihi

leather bag

He nui ka poʻe netizen i kanalua ma ka Pūnaewele, ʻo ia hoʻi, i ko lākou ʻeke ʻili ʻAʻole i hoʻohana ʻia no ka manawa lōʻihi, pehea e hoʻonui ai i ko lākou ola lawelawe a me ka maikaʻi, a me nā ʻano hana mālama pono e hoʻohana ʻia. ʻOiai ʻike liʻiliʻi ka poʻe he nui, aia nō kekahi mau kuhihewa. No ka laʻana, he aha ke ʻano o nā mea mālama pono iaʻu e koho?

Inā ʻaʻole hoʻohana ʻia ka ʻeke ʻili no ka manawa lōʻihi, pono e holoi ʻia me kahi flannel maikaʻi ma mua (ʻaʻole e holoi me ka wai a me ka ʻaila, e paʻakikī ka wai i ka ʻili, a e hoʻoheheʻe ka ʻaila i ka ʻili a maloʻo).

Ma hope o ka holoi ʻana, pono ʻoe e hoʻohana i kahi ʻeke pulupulu e mālama i ka ʻeke ʻili. E koho i kahiʻeke pulupuluma kahi o kahi ʻeke plastik. ʻO kēia no ka mea ʻaʻole i hoʻolaha ʻia ka ea i loko o ka ʻeke plastik, kahi e maloʻo ai ka ʻili a pōʻino.

Eia kekahi, he nui nā mea e hoʻolohe ai i ka mālama ʻana i ka ʻeke ʻili, ʻo ia hoʻi, i ka wā e mālama ʻia ai, pono e waiho ʻia ma kahi maloʻo a me ka ea, mai kaomi me kekahi mea, a pono e hoʻokomo ʻia kekahi pepa i loko. ka ʻeke e mālama i ke ʻano o ka ʻeke.

ʻO Guangzhou Tongxing Packaging Products Co., Ltd. loea i ka hoʻolālā a me ka hana ʻana o ʻeke huki huki, ʻeke lole naylon, ʻeke hoʻomalu kaiapuni, ʻeke hoʻonaninani, nā pale lole, ʻeke ʻeke a me nā huahana ʻē aʻe. Hiki ke hoʻopilikino ʻia nā ʻano, ka nui, nā logo, a me nā mea ʻē aʻe. Hoʻokipa ʻia nā mea kūʻai hou a me nā mea kahiko e hele mai e hana a lawelawe. Waena kūkākūkā: 15507908850

 


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-25-2021