Alle bør have en lærredspose til affaldssortering

TX-A1497

Nogle uventede ændringer sker stille og roligt

Som alles bevidsthed om miljøbeskyttelse øges,

Brugen af lærredstasker bliver dybere og dybere ind i vores liv.

Nogle fordele og fordele ved lærredstasker

Miljøbeskyttelse

For at beskytte jorden og reducere byrden på jorden er mange modemærker begyndt at tage skridt til at ændre industriens økologi. 

For eksempel forbød Gucci fuldstændig dyrepelsmaterialer. Selvom dette skridt var kontroversielt på det tidspunkt, betalte Gucci også prisen for at miste kunder, der elsker pels.

Ser godt ud

Men begrebet miljøbeskyttelse er grundlæggende, og nu ser det ud til, at dette skridt er blevet en meget vellykket fan-sag.

Hvad producerer lærredstaske + mode helt præcist?

Da redaktøren åbnede skabet og tænkte over døråbningen, fandt han pludselig et enkelt produkt, der kombinerer mode og lærredstaske problemfrit - det er det, lærredstaske.

Dens materiale er nedbrydeligt, stærkt og holdbart, kan cykles gentagne gange uden forurening, det er perfekt! !(Canvas taske brugerdefineret producent)

Du kan også tilpasse dit eget logo, designs på lærredstasken, viser din personlighed.

Alle kampe

Desuden er lærredstasker virkelig alsidige!

Om detsom skolemester eller en lille førsteårsstuderende, en Wenqing eller en Yujie, afviger det ikke i forskellige personligheder; uanset om det er shorts, denim flared-bukser eller haremsbukser, bomuldsnederdele, denim-nederdele eller gaze-nederdele, så kan det også være meget kontrolleret. passende. 

Den er let og aldersreducerende, ser godt ud på bagsiden og er nem at bruge. Du kan holde alle dine ting, når du har brug for det, og folde det sammen, når du tager det påhar ikke brug for det.

Guangzhou Tongxing Packaging Products Co.,Ltd. major i mange slags tasker siden 2000, OEM/ODM er velkomne, alle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os, mange tak.


Indlægstid: 04-04-2021