Det overkommelige ved Status Canvas Tote Du skal have en (vi kan lave den)

En gratis lærredstaske prydet med din yndlingsbogbutik eller -band siger meget mere om dig end en dyr It-taske

Musikkassen

I modsætning til koncert-t-shirten tilføjer musik-toten en jeg er-med-bandet cool faktor uden at gå på kompromis med din Instagram-godkendte #OOTD. Jeg ville ønske, jeg havde købt denne på Desert Daze sidste år.

Music-tote

Vinsnob-toten

Når du kender din gamay fra din grüner veltliner, og du ønsker, at alle andre også skal vide det. Bær dine flasker (naturlig) vin i en kasse fra den vingård, du besøgte sidste sommer i County, eller måske dette blikfang fra den berygtede London-vinbar og magasin Noble Rot.

Wine-tote

Logototten

For at få et designerudbytte, der vil bære dig fra en fancy brunch til en flyvetur, skal du ikke lede længere end Diors farverige lærredstaske, som var It på Paris Fashion Week i marts.

Logo-tote

Fitness-tasken

Uanset din gift (SoulCycle, Barry's, Equinox), er chancerne for, at du er lige så hengiven til dit træningssted, som jeg er til mit (Toronto's Misfit Studio).

Fitness-tote

Den litterære kasse

Uden tvivl er dette den mest populære undergenre til lærredstasker, fordi disse bogtasker får dig til at se superintellektuel ud. Jeg har set tasker rundt omkring i byen fra boghandlere, forlag og magasiner. Vil have din egen New Yorker tote? De er gratis! Men du er nødt til at støtte magasinet ved først at købe et 12-ugers abonnement.

Literary-tote

Hjembyens pride-tote

Jeg ved ikke, hvor du bor, men Toronto er gaga for selvpromovering, og det er en trang, der strækker sig til totalisatordesign.

Hometown-tote

Rejsetasken

Mens jeg undersøgte denne historie, hørte jeg om en ven af ​​en ven på en længere tur, hvis plan var at købe en kasse i hver by. De er en fantastisk souvenir, og Harrods shoppertasken er en klassiker, der er perfekt til at tage din frokost med på arbejde.

Travel-tote

Den feministiske tote

Fordi alt hjælper på vejen mod ligestilling.

Feminism-tote

Wellness-tasken

Wellness-bevægelsen har et kompliceret forhold til status, og en billig pose fra et mærke som Moon Juice fortæller, at du sandsynligvis har brugt en formue på svampepulver.

Wellness-tote

Den politiske kasse

Ved at forvandle lærredstasken til en dobbeltmoral er den politiske tote perfekt til dem, der ikke har en græsplæne til et kampagneskilt.

Politics-tote

Hvis du har en ny idé eller et design, der har brug for os til at lave en unik lærredstaske, så tøv ikke med at kontakte os.


Indlægstid: Aug-01-2020